Elisa Jorba Dordal

Actriu i professora

Actualment actriu a la Cia. Jordi del Rio amb l'espectacle MENUDA COMÈDIA! des del 2016.

Programo les temporades de teatre i música de Balsareny, Tempo i SonaB.

Actriu i cofundadora de la Companyia d’espectacles TEIATRU en la vessant d’espectacles per a adults, i de SETRILL TEIATRU en la vessant infantil, amb les que he creat i interpretat els següents espectacles:

CASSTING: QUI DIRIGIRÀ EL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA? 1989-90, premiat per la Generalitat, premi a la Millor Creació Pròpia 1990.ODU: SALVEM LA TERRA (infantil), 1991.MENS SANA IN CORPORE SANO, 1992. VIURE DEL CUENTU (infantil), 1993.EL PREGÓ, espectacle de carrer, 1994HOP!ERA,1995, millor espectacle d’humor a l’Off d’Avignon ’96. Nominat pels premis Moliére ’97 com a millor espectacle d’esquetxos. Amb temporades a Barcelona (Teatre de l’Eixample i Teatreneu, 1996-98) i a París (Teatres: Ranelagh, Trianon i Déjazet 1997-98), gires per Catalunya, Espanya i Europa. INSOMNIS (infantil), 1998. Temporada al Teatre Regina de Barcelona. CALDERONES VARIOS, 1999. Creat conjuntament amb Marcel Gros.CD CLOWNS, 2000. Creat conjuntament amb Marcel Gros, estrenat al Festival de Pallassos de Cornellà.

He combinat interpretació i creació amb la producció, distribució i administració dels espectacles de la companyia TEIATRU, duent a terme tasques de comptabilitat, difusió, management, relació amb altres companyies, ajuntaments, institucions, productores teatrals, i tot el que comporta una oficina d’una empresa teatral.

Cursos sobre: Tècnica de l'espectacle adreçat a gestors d'espais escènics, Millora en les relacions interpersonals i la resolució positiva de conflictes i l’expressió i la gestió de les emocions, Raks Sharki (dansa oriental), Stage Internacional: “El juego a través de los estilos” amb Lassaad Saïdi, Massatge shiatsu, Dansa contemporània, Maquillatge de caracterització teatral, Tècniques de Cabaret (Cia. Scheinbar Varieté de Berlín), Expressió Corporal i Dansa Contemporània, Cursos de teatre (Ricard Boluda, Ester Formosa - Aula de teatre de Manresa). Neurociència en l'aprenentatge a les escoles municipals de persones adultes a distància. 

Llicenciatura en Psicologia a la UOC en curs

Professora de teatre des de l’any 1999 a Balsareny i des de l’any 2002 al 2017 Artés i Sallent. Els anys 2019 i 2020 a Manresa amb els Carlins.

Darrera actualització: 22.04.2021 | 13:21