Aula Activa

Què és?

L'Aula Activa és un espai per la formació, millora continua i d'inclusió.

Per totes les edats, tots els col·lectius i amb suport a la gent gran.

Trobareu cursos que s'imparteixen des del consistori i des d'altres plataformes formatives entre altres accions

BAGES TREBALL, TALENT I TECNOLOGIA

"Bages Treball, Talent i Tecnologia" és l’aposta de les administracions locals del Bages, i de l'Ajuntament de Balsareny, amb el suport d’agents i empreses, per desenvolupar, en els propers dos anys, accions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat entorn al pes de la indústria de l’automoció. El projecte, que té en compte les singularitats específiques de tot el territori, des de l’àmbit industrial al entorn rural, es centra en l’impuls de la tecnologia i en l’acompanyament a la transició digital de les persones i les empreses cap a un model socioeconòmic sostenible, inclusiu, competitiu i igualitari pel nostre territori. L’execució de les actuacions es portarà terme mitjançant una concertació de gestió entre Consell Comarcal del Bages i Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de 28 municipis de la comarca.

"Bages Treball, Talent i Tecnologia" s’integra en el programa Treball, Talent i Tecnologia de la Diputació de Barcelona i és un dels 19 projectes transformadors que formen part del Pla de Mandat de la Corporació 2020-2023 dins del pla de reactivació econòmica i social dels municipis de la província de Barcelona.

FORMACIÓ INICIA'TTT

SUPORT A LES EMPRESES

ESCOLA EFA

L’Escola EFA la gestiona la Fundació Catalana del Lleure Educatiu i Sociocultural.

OFERTA FORMATIVA

AULA ACTIVA TRANSPORT

Centre de Formació del transport que neix per donar resposta a professionals i empreses del sector del transport. 

OFERTA FORMATIVA

CURSOS PRÒPIS:

Higiene i manipulació d'aliments - març 2022

Durada: 4h

Dirigit a: Treballadors/es de menjadors escolars, cuines col·lectives, empreses alimentàries i totes aquelles persones que tinguin un contacte directe o indirecte amb aliments. Persones treballadores en actiu, aturades o autònoms.

Continguts:

1. Perills deguts a la manipulació incorrecta dels aliments: Alteració i contaminació dels aliments. Vies d’accés als microorganismes. Factors que afavoreixen el desenvolupament i reproducció de microorganismes. Riscos per la salut. Toxiinfeccions més freqüents.

2. Condicions dels locals i la higiene personal: Condicions dels locals. La higiene de les instal·lacions, equips i utensilis. La higiene personal.

3. Manipulació d’aliments: Normes bàsiques d’higiene. Pràctiques higièniques per la manipulació d’aliments. Pràctiques higièniques per aliments sensibles (al·lèrgies alimentàries)

4. Seguretat alimentària i Covid-19

Preu: Gratuït

Lloc: Local plaça de la Mel

Dia i hora: Dimecres 23 de març a les 16h

Inscripcions: TANCADES

Darrera actualització: 23.01.2023 | 19:43
Darrera actualització: 23.01.2023 | 19:43