FESTIVAL TEST. 11 de novembre

Dimecres, 8 de novembre de 2023

El proper 11 de novembre es portarà a terme el Festival en xarxa d'arts Intenses de prop i curta durada. El punt de trobada serà a les 19.00h a la Plaça de la Mel i serà gratuït. Es podran  veure aquestes 3 obres: Pluja Ardent, El primero, la Sardana

PLUJA ARDENT: Ser mare és dur, tant si se nés com si s'anhela, o bé es defuig. Pluja Ardent parla de la idealització atemporal de la maternitat a través de l'Elna i l'Imma, dues germanes a qui se'ls ha mort una tiera àvia que no havia pogut tenir fills.
EL PRIMERO: Corren temps difícils al món laboral. Un ampli currículum tampoc garanteix l'accés a un bon lloc de feina. Massa persones altament qualificades intentant fer-se un lloc. Quin és, aleshores el camí per accedir-hi?Com decideixien els que decideixen?Quina és la clau per a ser escollit? Són temps difícils  per a l'empatia i la solidaritat. Enfrontar-se a la selecció és en si la cortesta.
LA SARDANA: Un músic i un malabarista conversen mitjançant un clarient i cinc maces. La recerca i la construcció d'un llenguatge comú en paral·lel amb la construcció de la sardana de Pau Casals els portarà a crear un m´çon únic enre la poètica i la comicitat.


 

Darrera actualització: 8.11.2023 | 14:22