Notícies

 • LLISTA PROVISIONAL APROVACIÓ LLISTA PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES CONVOCATÒRIA PLAÇA ADMINISTRATIVA 25-05-2023

  Per Decret d’Alcaldia 2023/380, de data 25 de maig de 2023, s’ha aprovat la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per a la cobertura, en règim interí, d’una plaça d’administratiu/va de l’àrea econòmica i creació d’una borsa de treball. Consulta el decret en el document adjunt 

 • LLISTA PROVISIONAL APROVACIÓ LLISTA PROVISIONAL PERSONES ADMESES I EXCLOSES CONVOCATÒRIA PLAÇA TÈCNIC /A MITJÀ/ANA DE SECRETARIA 25-05-2023

  Per Decret d’Alcaldia 2023/381, de data 25 de maig de 2023, s’ha aprovat la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per a la cobertura, en règim interí, d’una plaça de tècnic/a mitjà/ana de secretaria i creació d’una borsa de treball, amb el següent contingut literal  Consulta el decret en el document adjunt 

 • tallers digitals TALLERS D'APRENENTATGE DIGITAL DIRIGITS A LA CIUTADANIA 23-05-2023

  En els tallers d'aprenentatge digital pots conèixer de primera mà diferents eines digitals per relacionar-te amb la Generalitat i accedir a un servei.

  Són sessions presencials i virtuals de curta durada per aprendre de manera pràctica i senzilla, pas a pas, els principals aspectes de les eines digitals de la Generalitat per fer gestions en línia (alta, modificació de dades, usos, etc.).

  Quin és l’objectiu

  • Conèixer les eines digitals de la Generalitat i per a què serveixen.  
  • Donar-te d'alta a serveis en directe i aprendre com s’hi accedeix.
  • Revisar els principals usos i solucions a problemes comuns.

  Si t’animes a participar-hi podràs practicar i gestionar en el mateix moment l’alta dels serveis que encara no utilitzes.  

  Troba tota la informació i fes la inscripció clicant a l' enllaç

   

   

 • tall llum AVÍS INTERRUPCIÓ SUBMINISTRAMENT TREBALLS MANTENIMENT E-DISTRIBUCION 22-05-2023

  El proper 28 de maig de 2023 de 08:00h a 12:00h es reailtzarà uns treballs de manteniment i millora a la xarxa de distribució. Per aquest motiu , s'interromprà temporalment el subministrament d'energia elèctrica a les zones indicades en el document adjunt

 • Cartell CASAL ESPORTIU - estiu 2023 15-05-2023

  CASAL ESPORTIU BALSARENY, ESTIU 2023

  del 26 de juny al 28 de juliol

  Si tens entre 3 i 16 anys APUNTA'T al casal aquest estiu!

  Podràs inscriure't a través del formulari on-line fins el 16 de juny.

  Reunió informativa el proper 31 de maig a les 17:30h de FORMA TELEMÀTICA.

  Per qualsevol dubte podeu posar-vos en contacte a través de correu electrònic següent campusbalsareny@gmail.com

 • Cartell PROHIBICIÓ PER FER FOC 15-03-2023

  A partir del 15 de març i fins al 15 d’octubre ja no es pot encendre foc en terreny forestal. Amb l’entrada de la primavera i en absència de pluges importants, les condicions favorables al foc s’incrementen i el nombre d’incendis podria continuar sent superior a la mitjana de l’època principalment durant els episodis de vent.

  No es pot fer foc sense autorització

  Aquesta prohibició té com a objectiu establir una sèrie de mesures per prevenir els incendis forestals.

  La norma regula que en els terrenys forestals, estiguin o no poblats d’espècies arbòries, i en la franja de 500 metres que els envolta no es pot encendre foc sigui quina en sigui la finalitat.

  • No es poden cremar restes de poda i d’aprofitaments forestals, agrícoles o de jardineria, ni marges pròxims a zones forestals sense una autorització expressa.
  • No es poden fer focs d’esbarjo ni d’altres relacionats amb l’apicultura.
  • Dins de les àrees recreatives i d’acampada i en parcel·les de les urbanitzacions, es podrà fer foc quan s’utilitzin barbacoes d’obra amb mataguspires.

  També queda prohibit llençar objectes encesos; abocar escombraries i restes vegetals i industrials de qualsevol mena que puguin ser la causa de l’inici d’un foc; llançar coets, focs d’artifici o d’altres artefactes que continguin foc, i utilitzar bufadors o similars en obres realitzades en vies de comunicació que travessin terrenys forestals.

 • Cartell JUGABAGES A BALSARENY - 1 març 27-02-2023

  JugaBages a #Balsareny 

  Nou servei de cura puntual. Ludoteca per infants de 4 a 12 anys a partir de l'1 de març: 

  • Dimecres i divendres
  • De 17h a 19:30h
  • Local plaça de la Mel

  Cal inscripció prèvia AQUÍ

 • nota informativa NOTA INFORMATIVA REFERENT A LES BONIFICACIONS DE L' IMPOST BÉNS IMMOBLES PER ENERGIA SOLAR 23-01-2023

  En l’article 5.4 A), B) i C) de l’ordenança fiscal nª1 reguladora de l’impost de béns immobles s’exposen els beneficis fiscals de concessió potestativa o de quantia variable referents als béns immobles ens els quals s’hi hagin instal·lat sistemes per l’aprofitament elèctric provinent del sol.

  Consulteu la nota adjunta per conèixer la documentació necessària per gaudir de les bonificacions

 • reserva espais municipals Reserva de locals municipals 01-01-2023

  L'ajuntament posa a disposició dels ciutadans una web municipal on es podran fer reserves dels locals municipals.

Darrera actualització: 14.10.2022 | 11:36
Darrera actualització: 14.10.2022 | 11:36