Inscripció de la matrícula de la llar d'infants Sant Marc

Fes la preinscripció curs 2021-2022 en el següent enllaç

Poden optar a una plaça tots aquells nens i nenes del municipi de quatre mesos a tres anys, presentant la sol·licitud  directament al centre, mitjançant l'imprès normalitzat que es facilitarà durant el període de pre-inscripció.

Quan el nen arriba per primera vegada a la Llar es troba en un ambient nou i estrany tot ampliant el camp de les seves relacions. Aleshores, li costa un gran esforç establir una relació amb els altres nens i l'educadora. Per tal de facilitar la millor integració dels nens a la Llar es preveu un període d'adaptació que el centre programarà i n'informarà als pares en el moment de la matrícula.Tenim un dia de portes obertes on convidem a tot el municipi a conèixer les instal·lacions de la Llar.

S’envia a cada família una carta amb informació sobre els dies de la pre-incripció. A partir d’aquí el treball es del tot individualitzat. El dia de la pre-inscripció se’ls dona dia de matrícula, se’ls fa una visita guiada per les instal·lacions i s’explica el funcionament i l’organització general de la Llar. També se’ls dona una carpeta amb tota la documentació que han de portar degudament plena el dia de la matrícula.

El dia de la matrícula es recull tota la documentació i s’expliquen possibles dubtes que puguin tenir.

Tenim matrícula oberta durant tot el curs.

Quin cost té:

Consulteu tarifes aprovades per cada curs

SERVEIS ADMINISTRATIUS (Aj.)

Plaça de l´Ajuntament, núm.2 - 08660 Balsareny
Telèfon:938396100 - 938396511
Fax: 938200422
Adreça electrònica: balsareny@balsareny.cat
Lloc web: www.balsareny.cat/
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 10.05.2021 | 13:58