Balsareny

Balsareny
  • MIDA DEL TEXT + = -

01:55  |  21/11/2019

Data i hora oficial

El temps

Alcaldia, via pública, esports, neteja viària, sanejament i gestió de residus i transparència

Electe responsable

Representació i  presidència de la Corporació. Coordinació i direcció general de les àrees/regidories de govern. Direcció i gestió dels serveis municipals no delegats a les regidories. Manteniment d’infraestructures i vies municipals, mobiliari urbà, parcs, jardins i parcs infantils;  gestió i manteniment del cementiri municipal;  direcció i gestió de  les obres públiques i manteniment d’edificis municipals en general. L’organització i foment de l’esport; la direcció i gestió dels equipaments i serveis esportius existents (pavelló d’esports, camp de futbol, pistes de tennis, piscina...) i les relacions amb les entitats i associacions esportives del municipi.

La direcció i gestió de la neteja viària, recollida i tractament de residus; la direcció i gestió del serveis de sanejament i la deixalleria.

Promoció de la protecció i la defensa dels drets polítics de la ciutadania. Facilitar l’accés a la informació municipal i fer publicitat activa de les polítiques i els serveis públics promoguts per l’Ajuntament. Portal de transparència.Data de modificació: 02/07/2019 13:36:24

  • Enviar Enviar
  • Imprimir Imprimir