Balsareny

Balsareny
  • MIDA DEL TEXT + = -

05:32  |  13/12/2018

Data i hora oficial

El temps

GENT DE BALSARENY-ENTESA

 

Gent de BalsarenyEl nostre grup municipal està integrat per un conjunt de veïns i veïnes del municipi de Balsareny que en el seu dia van decidir unir-se per formar un projecte comú que consistia a crear una candidatura ciutadana per presentar-se a les eleccions del 24 de maig de 2015. En aquestes eleccions, Gent de Balsareny (GdB) – Entesa va aconseguir una representativitat de quatre regidors, i actualment forma l’equip de govern de l’Ajuntament de Balsareny. Els representants electes per Gent de Balsareny (GdB) - Entesa al nostre Ajuntament són l’Albert Neiro Roman, que és el batlle del municipi, i els tres regidors restants, que són el Jorge Aguilera Ruiz, la Mariola Fabián Jurado i l’Albert Otero Bonet.


Som un grup independent i autònom d’esquerres creat des de la ciutadania i per a la ciutadania, obert a tothom del municipi que vulgui ser-ne partícip, de caràcter plural, integrador i participatiu, amb una voluntat total de transparència a tots els nivells, que prioritza per sobre de tot el diàleg i el tracte proper i cordial entre les persones i que entén l’exercici de la política d’una forma assembleària. En aquest sentit, celebrem assemblees obertes a la ciutadania de forma periòdica el primer dissabte de cada mes amb l’objectiu de debatre les qüestions que afecten el municipi des de diversos àmbits i perspectives. Com a grup municipal, actualment ens trobem sota el paraigua legal i assessor de la coalició “Entesa pel Progrés Municipal” que engloba ICV, EUiA, Guanyem Barcelona i Barcelona en Comú, tot i que mantenim una total independència a l’hora de prendre decisions i gestionar el municipi.


Els representants a l’Ajuntament per Gent de Balsareny (GdB) – Entesa es deuen a l’ ”Assemblea Gent de Balsareny”, de la qual formen part, actuant en tot moment com a representants al consistori i als plens de la voluntat popular expressada en els acords presos durant les sessions assembleàries. Cal remarcar com a trets distintius del nostre grup municipal el fet d’haver nascut des de la mateixa ciutadania i la caracterització del nostre esperit assembleari, que forma part de l’ideari fundacional i la filosofia principal del nostre grup. La nostra assemblea disposa, també, d’un grup obert de Facebook, on informem periòdicament de les celebracions de les assemblees, hi pengem les actes de les mateixes i parlem sobre altres aspectes relacionats amb la política en general. Podeu consultar-lo quan vulgueu i abocar-hi lliurement les opinions, els dubtes o les inquietuds que considereu oportunes relacionades amb la nostra assemblea.

 

Balsareny, ens veiem a les places. Salutacions!

 

Grup de Facebook de Gent de BalsarenyData de modificació: 20/07/2015 11:03:35

  • Enviar Enviar
  • Imprimir Imprimir