Salutació de l'Alcaldessa

Salutació

Som un grup inquiet, que evoluciona igual de ràpid que la realitat i canvis que es produeixen a la nostra societat i que te llibertat d’acció per encarar en cada moment els reptes i/o problemes que surtin de la forma més propera.

Així ho entenem nosaltres i d’aquí surt un grup amb un alt grau de coneixement del poble que vol treballar amb gent, volem SUMAR.

El nostre compromís amb els balsarenyencs i balsarenyenques després de presentar-nos a eleccions municipals és fer una realitat el projecte de poble innovador, fresc i amb força on els nostres veïns siguin els veritables protagonistes.

El nostre projecte arrenca amb unes propostes de programa que creiem adients pel poble com són el camp de futbol amb gespa, biblioteca nova, projecte riu, espai per joves… però el nostre objectiu és donar solucions immediates als problemes dels nostres veïns, en fer de Balsareny un indret millor de vida sumant esforços entre tots i totes per tal de satisfer les peticions ciutadanes que fins ara no han sigut ateses amb una Alcaldesa amb plena dedicació. Volem fer un pas més, ho volem fer diferent i ho volem fer real.

Noelia Ramirez Calatrava

Darrera actualització: 07.11.2020 | 12:04
Darrera actualització: 07.11.2020 | 12:04