PROJECCIÓ DE LA SÈRIE ALTAFULLA - 27 de novembre

Dilluns, 22 de novembre de 2021 a les 00:00

🎞 Altafulla, la sèrie.
Els secrets, l’amistat, els sentiments i les mentides seran la pedra angular que posa nom als capítols i que com les onades de la platja posaran a prova cadascun dels personatges en una sèrie de Marc Comabella i Mireia Ferré plena de girs inesperats.
Us esperem per gaudir-la a Balsareny!!

  • 27 de novembre
  • 18h
  • Sala del Sindicat
  • 10€

La venda d'entrades presencials s'obrirà el mateix dia a les 17h al sindicat

Entrades AQUÍ

Altafulla és una petita vila costanera gronxada pel vaivé de les onades. L’aigua arriba i marxa, com la vida i les persones. Però Altafulla té alguna cosa més que un paisatge bucòlic, rere els murs dels edificis i les parets de les cases s’hi troba de tot. Fins i tot un lligam amb Sant Feliu, prou lluny per no compartir veïnatge, prou a prop per poder estirar els fils que trenen lligams; a voltes interessats, a voltes plens de tendresa i esperança que no aturen el dia a dia. Tot plegat, prepara una entrada a la setmana Nadalenca que marcarà per bé o per mal un punt d’inflexió en les vides de tots els personatges. 

Altafulla és una peça que parla de la vida a peu de carrer alhora que aborda temes profunds i introspectius dels que des de sempre han fet girar les vides amb noms i cognoms. 


Actors de repartiment: Sheila Farinha, Sergi Gamisans, Gemma Mascaró, Arcadi Soler, Montserrat Sabala, Laura Orriols, Paula Soler, Ester Codina, Miquel Casals, Josep Ma Soler, Ismael Costa, Marc Comabella, Mireia Ferré, (entre altres). 

Hi assistirà el director i realitzador de cinema català Esteve Rovira i l'actor professional Ramon Godino.

Preu de l'entrada: 10€ (inclou refrigeri a la mitja part) 

Darrera actualització: 26.11.2021 | 11:21

Imatges

Cartell