Nova acció formativa - Bages TTT

Dijous, 23 de setembre de 2021 a les 00:00

"Bages Treball, Talent i Tecnologia" és l’aposta de l'ajuntament de Balsareny en col·laboració amb altres administracions locals de la comarca del Bages pels propers 2 anys, per desenvolupar, accions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica.

“Soldadura electrònica. Tècniques per contacte" És la segona acció formativa del programa Bages TTT. 

“Soldadura electrònica. Tècniques per contacte" té l’objectiu de conèixer i aprendre totes les tècniques de soldadura i microsoldadura per a components SMD i connectors en plaques bases de portàtils, mòbils, pantalles, centraletes d’automòbils, entre d'altres.

El curs de 150 hores començarà el 04/10 fins al 17/11

Inscripcions fins el 27 de setembre 2021

Les persones interessades han de dirigir-se al CIO Manresa (www.ciomanresa.cat i 93 877 64 90) per informar-se i inscriure’s.

El curs de 150 hores començarà el 04/10 fins al 17/11 i es portarà a terme a les instal·lacions de la Fundació EMI. Carretera de Vic, 259 (entrada C/Avinyó) P. Industrial Els Dolors als matins de les 9 a les 14 hores de dilluns a divendres.

Els participants podran aplicar les diferents tècniques de soldadura a la reparació de les avaries més freqüents que incorpori plaques bases amb xips i components electrònics soldats SMD o que traspassin la placa base així com els propis connectors o jacks. També coneixeran quines eines són necessàries, aprenent a soldar i desoldar amb diferents equips de soldadura configurant les estacions de soldadura per cada aplicació correcta de les tècniques segons els tipus d’estany i dels diferents processos d’unió de materials plàstics i compostos.


El curs va dirigit a persones entre 16 i 64, preferiblement amb un nivell mínim d’estudis d’ESO o equivalent que es trobin en situació d’atur i/o demandants de millora d’ocupació inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).


Les persones interessades han de dirigir-se al CIO Manresa (www.ciomanresa.cat i 93 877 64 90) per informar-se i inscriure’s.


"Bages Treball, Talent i Tecnologia" aposta de les administracions locals del Bages, amb el suport d’agents i empreses, per desenvolupar, en els propers dos anys, accions de promoció de l’ocupació i de reactivació econòmica centrades en la cadena de valor de la mobilitat i la sostenibilitat entorn al pes de la indústria de l’automoció. Al llarg d’aquest dos anys es portaran a terme més de 10 accions formatives i programes de suport a les persones.

Darrera actualització: 18.10.2021 | 10:42