LLEGIM EL RIU - 31 de març

Dimecres, 30 de de març de 2022 a les 00:00

💦 Segona sessió de l’activitat “Llegim el riu” amb els alumnes de 1r d’ESO de l’IE Guillem de #Balsareny.
#educació #mediambient

El passat mes d'octubre, des de l'ajuntament de Balsareny, es va posar en marxa el projecte Llegim el riu, una iniciativa de ciència ciutadana (recerca participativa) a l’entorn del riu Llobregat i dels seus afluents principals, Anoia i Cardener, per afavorir-ne el coneixement i la col·laboració de la ciutadania en la seva protecció. 

Impulsat i coordinat per la Gerència de Serveis de Biblioteques i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i que complementa el ja existent RiuNet, arrenca amb la participació de 15 municipis de l’àrea d’influència del riu Llobregat. 

S'organitzaran grups locals de voluntariat que participaran en les sortides de camp, previstes entre els mesos d’octubre i novembre. Durant el primer trimestre del 2022, previsiblement, es presentaran els resultats obtinguts i es faran propostes d’acció per ser incorporades en les polítiques públiques de gestió i conservació del patrimoni fluvial d’aquests entorns.

El procés científic estarà tutelat i dirigit pel Grup de Recerca (FEHMlab) del Departament de Biologia Evolutiva, Ecologia i Ciències Ambientals de la Universitat de Barcelona.

Darrera actualització: 30.03.2022 | 11:56