El Cafè de la Marina - 3 de desembre

Diumenge, 27 de novembre de 2022 a les 00:00

ÚLTIMA OPORTUNITAT PER VEURE "EL CAFÈ DE LA MARINA" 

  • Dissabte dia 3 de desembre
  • a les 22h
  • Sala Sindicat de Balsareny.  

Les entrades es posen a la venda a partir de demà, dissabte 26 de novembre, a les 10h del matí, a Dolç Capritxet o al 650 479 742.

No la deixeu escapar!

El Cafè de la Marina - El musical (Un projecte de la Coral Sant Esteve de Balsareny sobre l’obra de Josep M. de Sagarra)

Sagarra va escriure El Cafè de la Marina l’any 1933. Va definir la seva obra, molt allunyada dels models teatrals en voga, com «𝘶𝘯 𝘢𝘴𝘴𝘢𝘪𝘨 𝘥𝘦 𝘤𝘰𝘮è𝘥𝘪𝘢 𝘢𝘮𝘢𝘳𝘨𝘢 𝘴𝘰𝘣𝘳𝘦 𝘦𝘭 𝘮ó𝘯 𝘥𝘦𝘭𝘴 𝘮𝘦𝘶𝘴 𝘱𝘦𝘴𝘤𝘢𝘥𝘰𝘳𝘴 𝘥𝘦 𝘭𝘢 𝘊𝘰𝘴𝘵𝘢 𝘉𝘳𝘢𝘷𝘢». Un món que ell coneixia molt bé arran de les seves estades al Port de la Selva, i que el va inspirar per escriure novel·les, poesia i teatre amb un domini excepcional del llenguatge.

Lluny d’imaginar-hi una falsa realitat idíl·lica, l’autor retrata la duresa de la vida marinera, que contrasta amb la bellesa del paisatge natural. L’obra recrea l'ambient dels pescadors centrant-se en una taverna de poble costaner, on convergeixen personatges humils amb vides pobres i frustrades. Aquest escenari emmarca una trama passional centrada en un triangle amorós, amb el contrast entre els somnis d’un futur millor i la realitat d’una vida escarrassada i sense gaires esperances.

El projecte de la Coral Sant Esteve embolcalla aquest drama amb la fragància sonora de les cançons de taverna i amb un reconegut repertori de Marina, que es fusiona harmònicament amb els magnífics versos de Sagarra per fer-ne una obra d’art total que us oferim, perquè en gaudiu, amb la il·lusió de l’esforç que hi hem esmerçat.

Darrera actualització: 02.12.2022 | 13:16