DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT 5 de juny 2021

Dijous, 3 de juny de 2021 a les 00:00

🌱 Aquest dissabte 5 de juny és el Dia Mundial del Medi Ambient i, des de l’Ajuntament, hem preparat un recull d’activitats perquè pugueu celebrar-ho en família i/o entre amics amb activitats relacionades amb la natura.
La preocupació pel nostre planeta és cada vegada més creixent.
No et perdis aquestes activitats per fomentar la cura del medi ambient passant una bona estona.
Podeu adquirir les entrades anticipadament de les activitats que més us agradin AQUÍ 

  • Som aigua és un taller/espectacle participatiu familiar de música i moviment on tots ens convertim en aigua. Fem sons, ritmes i música, ens movem , canviem i fluïm com l'aigua experimentant amb la idea des del cos. En un format poètic que evoca diferents imatges, un conte, uns sons, unes textures...
  • “Vull un món de colors!” és un decorat creat com a fons fotogràfic per utilitzar en esdeveniments de temàtica ambiental amb l’objectiu d’estimular la sensibilització i contribuir a la reflexió a partir d’una activitat lúdica i en format actual, que estimuli la participació de persones amb diferents perfils i edats.

    El photocall va acompanyat d’una caixa de complements fets amb material reciclat que permeten disfressar-se per fer la fotografia.

  • Activitat basada en la idea d’escapar d’una habitació (o espai) en un temps determinat, després de superar una sèrie de proves que estaran contingudes en una caixa (escape box, en aquest cas una maleta o cofre). L’activitat busca sensibilitzar sobre la contaminació dels plàstics (en particular, els plàstics d’un sol ús i vida útil curta) amb la degradació dels sistemes ecològics, al mateix temps afectant a tot el conjunt de la cadena tròfica, incloent els humans.

Darrera actualització: 08.06.2021 | 14:09

Imatges

cartell cartell cartell cartell