CANVIS EN EL MODEL DE RECOLLIDA DE RESIDUS

Dilluns, 27 de juny de 2022 a les 00:00

L’any 2018, Balsareny va implantar el model de recollida de residus amb contenidors tancats. Durant aquests anys, els resultats han estat molt bons i ja hem consolidat aquest sistema.
I això és gràcies a la implicació i participació de tots vosaltres, que heu fet possible l’èxit d’aquest model i heu fet el nostre municipi molt més sostenible!
Les properes setmanes hi haurà alguns petits canvis en el model per millorar aquest sistema i solucionar alguns problemes que s’han detectat:

Es canviaran els contenidors que trobeu als carrers, però el funcionament serà el mateix. A cada contenidor de resta i d’orgànica trobareu un adhesiu informatiu que us indicarà on heu de posar la targeta per obrir-lo, en lloc de posar-la sobre la tapa com fins ara.
El canvi de contenidors a Balsareny es farà el dia 30 de juny. Us preguem que aquell dia no deixeu residus als contenidors per facilitar el procés de substitució.
També canviarem el tancament de les àrees de contenidors, però el funcionament serà el mateix i les podreu continuar obrint com fins ara.
Properament implantarem un nou sistema perquè pugueu obrir tant els contenidors com les àrees des del mòbil, a més de fer-ho també amb les targetes físiques. Quan arribi el moment, us n’informarem.

Darrera actualització: 30.06.2022 | 14:07