1er FESTIVAL PÍNDOLES, 23 de juliol

Dimecres, 21 de juliol de 2021 a les 13:50

Primer festival píndoles a Balsareny dins de les activitats dels DIVENDRES D'ESTIU 2021

Píndoles - teatre breu en espais vius

Tres indrets amb tres espais escènics i tres obres

23 de juliol 2021 

a les 20:30h

aparcament de la llar d'infants Sant Marc 

Inscripcions AQUÍ

SINOPSI 1:

Al Píndoles - teatre breu en espais vius l’espectacle no es gaudeix des de la platea, sinó que es viu en espais singulars. Trenquem la quarta paret i et convidem a deixar-te seduir per una experiència única i innovadora de teatre breu, intens i en indrets inesperats. Et proposem un circuit teatral itinerant per tres espais gens convencionals amb la següent selecció d'obres: “De choping”, ”Ingredients per a dues persones” ” i “Zoides”.

SINOPSI 2:

Per què fer-ho com sempre ho hem fet? Per què no donar la volta a la truita del teatre i trencar els ous fora de la paella?

Qui ha dit que necessitem un escenari? Qui ha dit que no podem fer teatre en llocs on ningú pensaria trobar-hi arts escèniques? I per què gaudir només d’una història d’una hora si podem gaudir de tres històries breus de 15 minuts i en tres llocs diferents?

Prepareu-vos, perquè aquí res no serà com esteu acostumats/des. Res d’arribar, seure a la butaca i esperar que els i les artistes pugin a l’escenari. No. Aquí no hi ha un escenari. I no estarem quiets/es. Us acompanyarem a un “no-escenari” on viurem una història curta, intensa i de ben a prop. I s’acabarà. I haurem de marxar, i buscar, i trobar el següent espai singular on coneixerem una altra història. I tornar a voltar fins a arribar a la tercera.

Un tres en un del teatre amb tres històries breus en tres espais molt vius.

Píndoles és una forma d’entendre el teatre com a descoberta, com a joc, com a experiència.

OBRES DEL PÍNDOLES 2021

  • De choping​

Una mare, una filla, una botiga de roba juvenil. La nena provant-se roba per anar a l’última moda i la mare intentant no perdre els nervis després de deu pantalons, vuit dessuadores i tres samarretes...

Dramatúrgia i direcció: Anna Hidalgo Gómez

Intèrprets: Mireia Vallès i Nora Ylla

Escenografia i vestuari: Cia. Ahí lo dejo

COMÈDIA

  • ​Ingredients per a dues persones

L’Eva i en Juli són parella i porten dècades plegats en envejable harmonia conjugal. Quan la germana d'en Juli, la Carla, pateix una nova ruptura sentimental, els dos es proposen ajudar-la, convençuts que ningú coneix millor que ells els secrets d’una relació estable. L’Eva pensa que li pot donar consells molt útils; en Juli, en canvi, creu que ha arribat el moment de passar al cas pràctic.

Dramatúrgia i Direcció: Helena Codorniu Dejuan

Intèrprets: Gemma Deusedas i Màrius Hernández

COMÈDIA

  • Zoides

Dos espermatozoides s’enfronten al repte de la seva vida: trobar l’òvul. Seran capaços de superar la terrible cursa mortal de la fecundació i complir amb el propòsit pel qual han estat creats?

Dramatúrgia i Direcció: Jaume Viñas

Intèrprets: Marta Figueras, Lluís Marquès, Eleazar Masdeu 

COMÈDIA

 

Darrera actualització: 21.07.2021 | 14:36