Balsareny

Balsareny
  • MIDA DEL TEXT + = -

10:53  |  19/02/2018

Data i hora oficial

El temps


Avis Legal

Aquesta pàgina web ha estat creada per l´Ajuntament de Balsareny, amb caràcter informatiu. El fet d´accedir a aquesta pàgina implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions.

1. Titularitat de la pàgina web. El nom del domini www.balsareny.cat, està registrat a favor de l´Ajuntament de Balsareny, amb CIF P-0801800-D i domicili social a Plaça de l´Ajuntament, 2  08660 - Balsareny - Bages (Barcelona). Telèfon de contacte +34 93 839 61 00 i adreça de correu electrònic balsareny@balsareny.cat

Així mateix l´Ajuntament és titular dels drets de propietat intel.lectual  d´aquesta pàgina.

2.L´Ajuntament de Balsareny no es responsabilitza de la informació continguda en les pàgines web a les que es pugui accedir per enllaços des de la  pàgina web  www.balsareny.cat


3.La pàgina de Tràmits i gestions de l´Ajuntament de Balsareny, sol·licita als seus usuaris dades de caràcter personal: nom, cognoms, adreça, etc., per tal de poder realitzar la tramitació sol·licitada per l´usuari, complint les condicions de seguretat i confidencialitat exigides per la legislació vigent en cada cas.
Aquestes dades s´integren en els corresponents fitxers informatitzats de l´Ajuntament de Balsareny, d´acord amb la legislació o normativa vigent en cada cas.

4.L´Ajuntament de Balsareny garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures, d´ordre tècnic i organitzatiu, que garanteixen la seguretat d´aquestes dades.

Exercici de drets d´accés, cancel·lació, rectificació o oposició, previstos a la Llei 15/99, LOPD

Per l´exercici d´aquets drets, l´interesat pot dirigir-se a:

Ajuntament de Balsareny

Pl. Ajuntament,  2
08660 Balsareny,

indicant clarament en l´assumpte: Tutela de Drets LOPD.

Butlletí digital

Vols rebre els titulars, l’agenda d’activitats i els anuncis oficials a la teva bústia de correu? Apunta-t’hi!

DONAR-SE D'ALTA